Benvinguts al Centre d’Estètica loveYourBody

Qui Som

Love Your Body va néixer el 2009, fruit de la trajectòria de més de 30 anys de profunda experiència en el sector de l’estètica.

El nostre objectiu és aportar amb responsabilitat i eficàcia, tota la cura, millora i equilibri de qualsevol inquietud estètica i de benestar que desitgin, en una atmosfera de relaxació o dinamisme, segons la seva necessitat…

Des de 1995, Caty Tur, especialista en Micropigmentació, ha tingut el plaer de tornar a realçar i embellir, aconseguint una vida més còmoda a centenars de dones amb el maquillatge permanent de celles, llavis i eyeliner.

Dietista i nutricionista, et serà de gran ajuda  per a una forma de nodrirte agradable i aconseguir perdre volum i el greix que no necessites, recolzat per els aparells més efectius.

Un bon diagnòstic de la pell del rostre, aconseguirà aportar la frescor lluminositat i vitalitat, des d’una neteja de cutis a les cures més efectives de antienvelliment.

Així doncs, ens teniu a la vostra disposició tant el meu equip com a mi, per assessorar-vos en treure el màxim partit del vostre potencial de bellesa.

Caty Tur

Nosaltres

Caty Tur

Fundadora d'Love Your Body, amb més de 30 anys d'experiència en el Sector de l'Estètica. Dietista, Experta en Tractaments Facials i Corporals. Especialista en Micropigmentació.

Nuria

Experta en facials i tractaments corporals. Especialitzada en Massatges Terapèutics.